ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΟΣ ΑΝΤΕΡΣΟΝ
THE UNIVERSAL ANTENNA ROD ΑΜΕΡΙΚΗΣ


·Ραβδοσκόπος Anderson είναι ένα ειδικό όργανο σχεδιασμένο για τον επαγγελματία κυνηγό θησαυρών ή τον χρυσοθήρα ο οποίος χρειάζεται ένα ευέλικτο όργανο για ψάξει για όλους τους τύπους μετάλλων ή ορυκτών σε μεγάλη ακτίνα. Ο μαγνητικός σωλήνας αυτού του οργάνου φορτώνεται με ένα ειδικό φορτίο που επιτρέπει στο όργανο να ρυθμισθεί για να επιλέγει μόνον ορισμένα μήκη κυμάτων έλξης. Όταν τοποθετείτε ένα μικρό δείγμα του υλικού για το οποίο ψάχνετε μέσα στο θάλαμο του δείγματος στο άκρο του σωλήνα, τότε αυτό το δείγμα το ρυθμίζει για να επιλέγει μόνο τις ελκτικές ακτίνες από το ίδιο είδος υλικού. Για παράδειγμα εάν ψάχνετε χρυσό, τότε θα βάλετε ένα μικρό δείγμα χρυσού μέσα στο θάλαμο δείγματος. Στη συνέχεια το όργανο θα έλκεται μόνο από το χρυσό ή από τα μεταλλεύματα χρυσού.

·Ο ραβδοσκόπος Anderson είναι ένα από τα πιο ευέλικτα όργανα ραβδοσκόπησης που έχουν κατασκευασθεί ποτέ για σοβαρούς κυνηγούς θησαυρών ή ραβδοσκόπους. Είναι ένα όργανο για όλη σας τη ζωή, φτιαγμένο για τον επαγγελματία, αλλά επίσης είναι εξαιρετικό και για τον αρχάριο να ξεκινήσει. Είναι ένα όργανο μεγάλης ακρίβειας με μεγάλη εμβέλεια βάθους.

 


·Στην τιμή αυτή του οργάνου περιλαμβάνονται όλα τα εξαρτήματα που εμφανίζονται στις εικόνες με μια συλλογή που περιέχει 30 δείγματα πολύτιμων μετάλλων και ορυκτών. Συμπεριλαμβάνονται ορυκτά χαλκού, μολύβδου, ψευδαργύρου, ουρανίου, νικελίου, σιδήρου, οπαλίων κ.λ.π.


 

 

 Κατεβάστε τον πλήρη κατάλογο Προϊόντων

 
Powered by Spc Networks